PERSONVERNERKLÆRING

PERSONVERN 
Du skal kunne være trygg på at vi (ICHI c/o
 DK Company) behandler personopplysningene dine på en sikker måte.

I tillegg deles personopplysninger bare i DK Company A/S (inkludert datterselskaper), og vi utleverer aldri personopplysningene dine til tredjepart, med mindre det er lovpålagt eller du på andre måter samtykker til det. Vi samler heller ikke inn personopplysninger med mindre du selv utleverer dem, for eksempel i forbindelse med bestillinger, og vi samler aldri inn sensitive personopplysninger.

Nedenfor kan du lese mer om hvordan vi samler inn personopplysninger, hvordan vi lagrer dem og ikke minst hvordan du kan få innsyn i, eller be om sletting av, personopplysningene dine.

 


SLIK BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGERNE DINE
Opplysningene som du utleverer, brukes vi i hovedsak til å kunne overholde avtaler med deg. Dette kan for eksempel være i forbindelse med at vi, på din oppfordring, skal kunne sende deg nyhetsbrev, at vi skal kunne sende varer du har bestilt til riktig adresse, og så videre.

Vi samler inn opplysninger til bruk i forbindelse med:
– levering av varer (innsamlingen gjøres for å oppfylle en avtale med deg)
– utsendelse av nyhetsbrev, sms, og annen markedsføring (kun med samtykke fra deg) 
– analyse og statistikk, siden vi har stor interesse i å kjenne kundene våre best mulig, og for å sikre at du og andre kunder får en så god opplevelse av byoung.com som mulig
– sikkerheten, siden vi har stor interesse i at det skal være trygt å bruke byoung.com, og fordi det gjør at vi kan etterforske eventuelt misbruk

Vi lagrer personopplysningene dine i fem år, med mindre annet er oppgitt. Når vi behandler opplysningene dine basert på samtykke, lagrer vi bare opplysningene til du tilbakekaller samtykket. I forbindelse med sistnevnte lagres opplysningene til du a) avslutter abonnementet ditt, b) kommer med innsigelser mot bruk av opplysningene dine eller c) vi ikke lenger trenger opplysningene de neste tolv månedene.

Ta gjerne kontakt hvis:
– du er i tvil om hvilke opplysninger vi har samlet inn om deg
– du vil at vi skal korrigere opplysningene vi har samlet inn om deg
– du vil at vi skal slette opplysningene vi har samlet inn om deg
– du ønsker å motsette deg direkte markedsføring eller komme med innsigelser mot måten vi behandler personopplysningene dine, basert på spesielle forhold eller din situasjon
– du vil at vi skal begrense bruken av opplysningene til ren lagring (begrenset bruk av personopplysninger)
– du vil at vi skal overføre opplysningene vi har lagret om deg, i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format til deg eller tredjepart

Du finner kontaktinformasjonen vår under «Hvem er ansvarlig for opplysningene dine?».

Når vi behandler personopplysningene dine, er de nevnte punktene også dine rettigheter.

Når du kontakter oss i forbindelse med for eksempel innsigelser, vil vi be deg om dokumentasjon for å kunne bekrefte at du er den du sier du er.

Hvis du ikke lenger ønsker å motta markedsføring på e-post, trenger du ikke å kontakte oss. Du kan bare følge informasjonen i e-posten.

 


HVOR OG HVORDAN VI LAGRER OPPLYSNINGERNE DINE 
Personopplysningene dine er trygt lagret på servere i kontrollerte anlegg i EØS.

Hvem er ansvarlig for opplysningene dine?
Hvis ikke annet er oppgitt i forbindelse med innsamlingen av personopplysningene dine, er det vi som er behandlingsansvarlig på ichi.biz:


DK Company A/S
La Cours Vej 6
DK-7430 Ikast
CVR 24431118
Telefon: +45 7030 5500
E-post: [email protected]ichi,biz


Som behandlingsansvarlig er vi underlagt personopplysningsloven. 

 

KLAGERETT 
Hvis du mener at DK Company A/S behandler opplysningene dine på feil måte, vil vi gjerne høre fra deg (du finner kontaktinformasjon nedenfor). Du kan naturligvis også klage på behandlingen av opplysningene dine eller annen informasjon om deg. Klagen sendes til Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo. Se også 
www.datatilsynet.no.

Endringer og oppdateringer
På grunn av for eksempel de raske endringene på internett, endringer i lovverket og endringer i måten vi behandler personopplysninger på, kan det bli nødvendig å endre denne personvernerklæringen. Ved vesentlige endringer vil vi informere om det på byoung.com og ved å sende en e-post til den adressen du har gitt oss. 

Denne siden ble sist oppdatert i oktober 2018.

 

INFORMASJONSKAPSLER

På ichi.biz samler vi inn opplysninger på to måter:

– Ved hjelp av informasjonskapsler (du finner mer informasjon om informasjonskapsler i neste avsnitt)
– Ved at du selv utleverer opplysninger, for eksempel i forbindelse med at du melder deg på nyhetsbrevet vårt.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din. Den brukes til å gjenkjenne enheten neste gang du besøker nettstedet.

Stort sett alle nettsteder bruker informasjonskapsler, inkludert banker, skatteetaten og lignende. Dette fordi informasjonskapsler bidrar til en bedre brukeropplevelse. Dette gjøres for eksempel hvis du vil at brukerinnstillingene dine skal lagres, hvis du vil at nettstedet skal huske brukernavn eller passord, og så videre.

Når du besøker byoung.com, lagres det automatisk informasjonskapsler på datamaskinen din. Disse sendes mellom nettleseren din (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Opera og lignende) og en webserver.

Hvis du velger å ikke tillate informasjonskapsler, kan du miste noe av den gode funksjonaliteten vi har bygd inn på byoung.com. Du kan for eksempel bli bedt om å oppgi den samme informasjonen flere ganger i løpet av ett eller flere besøk, siden vi ikke kan lagre informasjonen din uten å bruke informasjonskapsler.

Hvis du ikke vil at det skal lagres informasjonskapsler på datamaskinen din fra oss eller andre nettsteder, kan du enkelt slette informasjonskapsler som allerede har blitt lagret. Hvis du bruker en PC med en nyere nettleser, kan du bruke tastekombinasjonen CTRL + SHIFT + DELETE.

Hvis tastekombinasjonen ikke fungerer, eller hvis du bruker Mac, kan du bruke følgende lenker til å få hjelp, basert på hvilken nettleser du bruker. 
Internet Explorer
Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari og iOS-enheter
Android
Windows 7 (telefoner)

 

INFORMASJONSKAPSLER PÅ ICHI.BIZ
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne utarbeide demografisk og brukerrelatert statistikk over de som besøker byoung.com. Det gir oss også muligheten til å skreddersy innholdet etter dine og andre brukeres interesser.

Vi bruker blant annet såkalte førsteparts informasjonskapsler, altså informasjonskapsler som kommer direkte fra nettstedet. Dette er blant annet informasjonskapsler som holder oversikt over / husker varene du har lagt i handlekurven, informasjonskapsler som husker navnet ditt, adressen din og lignende, slik at du slipper å skrive dem inn hver gang du handler, og lignende. Felles for disse informasjonskapslene er at de gir deg en bedre og enklere brukeropplevelse.

Tredjeparts informasjonskapsler
For å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen, og ikke minst for å kun vise så relevant innhold som mulig, bruker vi følgende utvalgte tredjeparts informasjonskapsler.
– Informasjonskapsler fra Raptor brukes for å kunne spore brukeradferd, slik at vi blant annet kan vise deg så relevant innhold som mulig på nettstedet og i e-poster. Sistnevnte gjelder bare hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt.


 Informasjonskapsler fra Cloudflare brukes til å identifisere enkeltbrukere som deler IP-adresse, slik at vi kan bruke sikkerhetsinnstillinger på brukernivå. Dette kan for eksempel være i forbindelse med at du sitter på en kafé og har samme IP-adresse som de andre gjestene. Cloudflares informasjonskapsler gjenkjenner datamaskinen/nettbrettet/telefonen din, slik at du slipper å bekrefte passord og lignende. Cloudflares informasjonskapsler reagerer ikke på bruker-IDer i nettleseren din, og de lagrer ikke personopplysninger.

– Informasjonskapsler fra Bing brukes for å gjøre det enklere for oss å målrette annonser med relevant innhold i Microsofts annonsenettverk. Her samles det ikke inn personopplysninger.

– Informasjonskapsler fra Google brukes for at vi skal kunne analysere brukeradferd i Google Analytics, Googles analyseverktøy, eller i forbindelse med mer relevant markedsføring i Googles søkemotor. Selv om vi registrerer IP-adressen din, blir den anonymisert før den sendes til Google. Du kan lese mer om hvilke informasjonskapsler som brukes av Google Analytics og hvilken levetid de har på 
Developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage . Du kan sperre for Google Analytics ved å installere dette lille tilleggsprogrammet i nettleseren din: tools.google.com/dlpage/gaoptout.

– Informasjonskapsler fra Doubleclick brukes for å forbedre og målrette markedsføring ved å blant annet bare vise relevante varer, forbedre rapportering av kampanjetiltak og for å forhindre at du ser den samme annonsen flere ganger.


– Informasjonskapsler fra Facebook brukes for å kunne levere og målrette relevante annonser, samt for å gjøre det enklere å analysere effekten av Facebook-markedsføringen sammenlignet med andre annonsetjenester. 

Hvis du ikke vil at Facebook, Google og andre samarbeidspartnere skal kunne samle inn data om adferden din, kan du velge å avvise disse informasjonskapslene i nettleseren din. Det kan du gjøre via dette nettstedet: youronlinechoices.com

Pixels

Vi bruker Facebook pixel for å kunne registrere handlinger som åpenbar interesse for kategorier og produkter, eller når kjøp gjennomføres. Det gjør at vi kan identifisere og optimalisere Facebook-markedsføringen vår ved blant annet å vise deg det mest relevante innholdet basert på interessene dine.


FORBEHOLD

Alle avtaler på ichi.biz inngås på norsk og med DK Company Online A/S.
Med forbehold om prisfeil.